We design better spaces to work

Emmi Kivijärvi

Emmi Kivijärvi on Workspacen assistentti joka pitää toimistolla pyörät pyörimässä ja on mukana monissa sisäisissä hankkeissa. Meidän muiden mielestä Emmi on ennen kaikkea ‪#‎jämpti‬, ‪#‎valopilkku‬, ‪#‎energinen‬ ja ‪#‎valloittava‬. Emmi on valmistunut Haaga-Heliasta tradenomiksi, HRM ja johtaminen pääaineenaan ja opiskelee tällä hetkellä Helsingin yliopistossa markkinointia. 

”Pääsen näkemään läheltä, miten organisaatioita kehitetään niin tilasuunnittelun kuin muutosjohtamisen kautta. En ole ennen Workspacelle tuloani ajatellut, miten suuri vaikutus tiloilla on sekä ihmisten hyvinvointiin ja viihtyvyyteen, että organisaation kykyyn toimia tavoitellulla tavalla ja saavuttaa asetetut tavoitteet. Huomaan tarkastelevani minua ympäröiviä tiloja eri tavalla kuin aikaisemmin: mitä tällä ratkaisulla on haluttu viestiä, mitä minun halutaan tuntevan tässä tilassa? Kiinnostavaa on myös nähdä, miten oma osaamisemme kehittyy projektien edetessä ja miten kehitämme omaa toimintaamme.

Minulle tärkeää on se, että ihmiset viihtyvät työssään ja saan jätettyä hymyn ihmisten huulille, mitä tahansa teenkin. Pyrin aina siihen, että kaikki toimii toimistolla sujuvasti, jotta ihmiset voivat keskittyä omaan työhönsä parhaalla mahdollisella tavalla. Näen itseni asiakaspalvelijana, jonka tehtävä on varmistaa, että ihmisten on hyvä työskennellä. Työhyvinvoinnin- ja viihtyvyyden merkitystä ei voi tuskin koskaan korostaa liikaa ja näen omaksi tehtäväkseni varmistaa, että Workspacella kaikki edellytykset työhyvinvointiin täyttyvät. Puhumme myös Workspacella paljon etätyöstä, työn joustavuudesta ja luottamuksesta työnantajan ja työntekijän välillä. Tämä on asia, jota tulisi laajemmin hyödyntää suomalaisissa organisaatioissa ja toivon voivani olla osa tätä muutosta."

+358 40 755 3990
.(JavaScript must be enabled to view this email address)

LinkedIn