We design better spaces to work

Tarja Paanola

Tarja Paanola

Workspacen myyntijohtajana Tarja saa tehdä sitä mistä pitää eniten eli käydä mielenkiintoisia keskusteluja, ratkaista haasteita ja luoda uusia mahdollisuuksia totuuden hetkissä asiakasrajapinnassa. Lisäksi hän saa olla kehittämässä yrityksen yhtä tärkeää ydinprosessia - myyntiä.

”Olen monen polun kasvatti. Pohjakoulutukseltani olen työfysioterapeutti, minkä lisäksi olen kauppatieteiden maisteri ja olen opiskellut palvelumuotoilua. Olen aina saanut tehdä töitä asiakkaiden kanssa. Asiakastyö on kuulunut sekä yrityskonsultin työtehtäviini, ratkaisumyynnin haasteiden parissa työskentelyyn että asiakaskokemuksen kehittämisen haasteiden ratkaisemiseen. Tämän lisäksi olen saanut kantaa yrityksen liiketoiminnallisia vastuita erilaisissa esimies- ja johtotehtävissä.

Workspacessa yhdistyy monta itselleni tärkeää asiaa ja intohimon kohdetta. Olen aina halunnut tehdä töitä paremman työhyvinvoinnin edistämiseksi. Toimintatavoilla ja esteettisillä ja toimivilla tiloilla on tässä todella suuri merkitys. Muutos on mielestäni aina mahdollisuus, ja hankkeet joita teemme merkittävien työympäristö-, työtapa- ja yrityskulttuurin muutosten parissa saavat minut syttymään. Kyse ei kuitenkaan ole vain muutoksen tukemisesta tai käsittämättömän hienosta designista, vaan siitä kuinka nämä asiat yhdistetään liiketoiminnan tavoitteita ja yrityksen strategiaa tukevaksi kokonaisuudeksi. Workspacella työskentelee huippuammattilaisia sekä muutosjohtamisen, palvelumuotoilun, työympäristökehittämisen että sisustussuunnittelun saralta, ja on todella upeaa päästä osaksi tätä osaavaa työyhteisöä.

Yritysten on kyettävä uudistumaan entistä nopeammin. Muutoksen nopeus on kiihtyvää, ja uskon että työn tekemisen tahti ja tavat tulevat tulevina vuosina muuttumaan enemmän kuin uskommekaan. On innostavaa ja mielenkiintoista olla mukana kehittämässä organisaatioiden kyvykkyyttä vastata tulevaisuuden työn haasteisiin. Tähän liittyy oleellisesti työympäristöt, työnteon ja johtamisen toimintatavat sekä se, miten digitaalinen maailma yhdistetään palvelemaan työtä ja tiloja. Uskon myös, että digitalisoituvan työn aikana luomukohtaamisten merkitys korostuu. Tarvitsemme uudenlaisten työtapojen lisäksi tiloja, jotka mahdollistavat sekä monipuoliset työskentelytavat, toistemme kohtaamisen että inspiroitumisen.   

On tärkeää, että saa tehdä asioita joilla on merkitystä. Yritysten menestyminen ja erityisesti suomalaisten yritysten kilpailukyvykkyyden kehittäminen ovat lähellä sydäntäni. On upeaa saada tehdä töitä erilaisten ihmisten kanssa. Mitä enemmän vaikutuspiirissäsi on erilaisuutta, sitä todennäköisemmin asioihin löytyy luovia ja erilaisia ratkaisuja. Erilaisuus opettaa ja pakottaa haastamaan myös omia ajatusmalleja ja toimintatapoja. Riittävä määrä uudenlaisia haasteita pitää hereillä ja saa ylittämään itsensä. Toivon, että voin työni kautta edistää yritysten kykyä uudistua ja vastata paremmin tulevaisuuden haasteisiin.”

+358 50 376 1269
.(JavaScript must be enabled to view this email address)