We design better spaces to work

Technopolis

Technopoliksen pääkonttorin sisustussuunnittelu ja työympäristökehittäminen

Oli lähellä, ettei Technopoliksen oma pääkonttori jäänyt uusiutumatta kaiken kiireen ja kasvun keskellä. Kansainvälisen tila-ammattilaisen työnteko on muuttunut paikasta riippumattomaksi ja siksi oli aika viimein herätä miettimään työympäristöä uudella tavalla.

Muutoksen toteutuskumppaniksi valittiin Workspace, jonka avulla lähdettiin ihan ensiksi asettamaan selkeitä tavoitteita projektille. Tärkeimpinä toiveina oli, että rakenteellisia muutoksia vältetään ja että uusissa kalustus- ja sisustusratkaisuissa käytetään mahdollisimman tarkkaan kaikki vanha. Lisäksi haluttiin mahdollistaa toimiston muunneltavuus, koska kasvun odotetaan edelleen jatkuvan.

Uudessa suunnitelmassa lähdettiin siitä, että jatkossa kaikilla ei enää olisi henkilökohtaisia työpisteitä ja samassa yhteydessä tulisi kaikille käyttäjille lisää mahdollisuuksia hyödyntää koko toimistoa laajemmin. Nyt muutoksesta on aikaa muutama kuukausi ja arki näyttää pienen hakemisen jälkeen toimivan suorastaan mainiosti. Lue lisää muutoksesta Tecknopoliksen uutissivuilta täältä.