We design better spaces to work

Työympäristön suunnittelu

Työympäristön suunnittelu
 

Työympäristösuunnittelun ja muutosjohtamisen asiantuntija

Workspace on työympäristösuunnitteluun ja muutosjohtamiseen erikoistunut konsultointi- ja sisustussuunnittelutoimisto. Luomme viihtyisiä, tilankäytöltään tehokkaita ja uusinta teknologiaa hyödyntäviä työympäristöjä, jotka edistävät työhyvinvointia ja edesauttavat tuottavuuden parantamista, asiakaskokemuksen kehittämistä ja organisaatioiden innovointikykyä.

.

Workspace perustettiin vuonna 2006 tarkoituksena luoda tulevaisuuden työympäristöjä. Workspace toi työympäristöjen suunnitteluun uuden näkökulman keskittymällä organisaatioiden strategisten tavoitteiden mukaisen toiminnan tukemiseen. Lisäksi halusimme korostaa käyttäjän näkökulmaa kokonaissuunnittelussa. Lähes kymmenen vuoden aikana Workspace on kasvanut noin kolmenkymmenen monialaisen osaajan yritykseksi. Workspace tekee työympäristöjen suunnittelua niin valtakunnallisella, pohjoismaisella kuin globaalilla tasolla (mm. Finnair, Nordea, Wärtsilä). Senaatti-kiinteistöjen monivuotisena puitesopimuskumppanina Workspacen kädenjälki näkyy lisäksi monissa ministeriöissä ja muissa valtionhallinnon organisaatioissa. Viimeisten vuosien aikana Workspace on panostanut myös muutosjohtamisen osaamiseen ja palveluihin.

Klikkaa nimeä ja tutustu asiakkaidemme muutoshankkeisiin:

Klikkaa ja katso koko asiakaslistamme:

Tiloja joilla on vaikutusta

Suunnittelemme asiakkaillemme parempia työympäristöjä.
Asiakkaanamme voitte saada

  • jopa 30 % säästön toimitilakustannuksissa
  • yrityksenne toiminnallisia tavoitteita tukevan työympäristön, jossa työn tehokkuutta mahdollista parantaa 5–50 %
  • tukea ja työkaluja muutosprosessin hallittuun ja tehokkaaseen läpivientiin: jopa 50 % nopeampi uuden toimintakulttuurin ankkurointi