We design better spaces to work

Uutiset

Hut ja Q-corner - tyylikkäät kalusteuutuudet Götessonilta ja Workspacelta

Workspace Oy ja Götessons ovat aloittaneet yhteistyön uudenlaisten ja hyvät akustiset ominaisuudet omaavien toimistokalusteiden luomiseksi markkinoille. Tuotteet ”Hut” ja ”Q-corner” esitellään Orgatec-messuilla Saksassa lokakuussa osastolla C:091 hallissa 6. ”Hut” soveltuu toimiston lisäksi moniin eri käyttötarkoituksiin aina päiväkodeista kouluihin, rajoitteena vain luovuus.

”ORGATEC - Modern Working Environments” messut järjestetään Kölnissä 21-25 lokakuuta.

Tuotteet ovat nähtävillä jo lokakuun alussa Workspacen toimistolla Helsingissä. Ota yhteyttä Jari Niemelään ja tule tutustumaan!

Valtio luopuu koppikonttoreista

"Valtion konttorityöpaikkojen koko pienenee jopa puoleen lähivuosina, kun ne remontoidaan monitilatoimistoiksi. Niissä on tilaa henkilöä kohden 15–18 neliömetriä. Perinteisissä koppikonttoreissa vastaavia neliöitä on 30. Monitilatoimisto on avotilan, erilaisten tiimityötilojen ja rauhallisten vetäytymistilojen muodostama kokonaisuus." kertoo Savon Sanomat.

(työelämä, tehokkuus)

You hould work for 52 minutes at a time and take 17-minute breaks in between

"For the utmost productivity you can squeeze out of yourself, researchers say you should work for 52 minutes at a time and take 17-minute breaks in between. By analyzing the work habits of a pool of its most productive employees, the company found the most productivity came from workers who stepped away from their computers 17 minutes at a time and went about offline tasks like taking a walk, chatting with coworkers about anything but work, or reading a book." writes Fast Company.

Ergonomia etätöissä?

Iskun Taloustutkimuksella teettämä kysely paljastaa että moni ei ole miettinyt ergonomiaa etätyöpisteessään. Jos ergonomiaan oli kiinnitetty huomiota, sillä ymmärrettiin säädettävää tuolia, valaistusta tai tietokoneen etäisyyden asettelua. Onko parasta ergonomiaa kuitenkin se että vaihtaa työskentelyasentoa useaan otteeseen päivän aikana?

Open Studios -tapahtuma to 11.9 klo 17 alkaen

Avaamme uuden toimistomme ovet yleisölle osana Helsinki Design Weekin Open Studios -tapahtumaa ensi torstaina 11.9 klo 17 alkaen. Tervetuloa lasilliselle tutustumaan ja ideoimaan unelmiesi toimistoa yhdessä sisustussuunnittelijoiden ja asiantuntijoiden kanssa. Kello 18 alkaen paikalla on livebändi, ja workcafe muutttuu tanssilattiaksi. Löydät meidät Kasarmitorin laidalta osoitteesta Kasarmikatu 36, 4 krs. Toivottavasti tapaamme ensi viikolla!

"Tapahtuma on osa Helsinki Design Weekin Open Studios -kierroksia.
Pohjoismaiden suurin designfestivaali Helsinki Design Week järjestetään 4.-14.9.2014."

http://www.helsinkidesignweek.com/

Sivu 1/10
Seuraava  
RSS