We design better spaces to work

Uutiset

Työympäristömuutos tukee muiden muutosten läpivientiä ja edesauttaa tavoitteiden saavuttamista

“Työympäristömuutos koskettaa ihmisiä tunnepuolella, ja juuri siksi se vie muutoksia eteenpäin”, kertoo toimitusjohtajamme Jari Niemelä liittyen Finnairin lentävän henkilökunnan tilamuutokseen, jonka toteutamme yhdessä HTJ:n kanssa. Toimiva työympäristö auttaa henkilöstöä suoriutumaan parhaalla mahdollisella tavalla ja tukee samalla organisaation tavoitteiden saavuttamista, joten ei ole yhdentekevää millaisessa ympäristössä töitä tehdään. Käy lukemassa lisää projektista ja työympäristökehittämisestä täältä

Suutarin lapsellakin on vihdoin uusiutunut pääkonttori

Toimitila- ja tilapalveluammattilaiselle meinasi käydä hassusti. Oli lähellä, ettei Technopoliksen oma pääkonttori jäänyt uusiutumatta kaiken kiireen ja kasvun keskellä. Kansainvälisen tila-ammattilaisen työnteko on muuttunut paikasta riippumattomaksi ja siksi oli aika viimein herätä miettimään työympäristöä uudella tavalla.

Muutoksen toteutuskumppaniksi valittiin Workspace, jonka avulla lähdettiin ihan ensiksi asettamaan selkeitä tavoitteita projektille. Tärkeimpinä toiveina oli, että rakenteellisia muutoksia vältetään ja että uusissa kalustus- ja sisustusratkaisuissa käytetään mahdollisimman tarkkaan kaikki vanha. Lisäksi haluttiin mahdollistaa toimiston muunneltavuus, koska kasvun odotetaan edelleen jatkuvan.

Uudessa suunnitelmassa lähdettiin siitä, että jatkossa kaikilla ei enää olisi henkilökohtaisia työpisteitä ja samassa yhteydessä tulisi kaikille käyttäjille lisää mahdollisuuksia hyödyntää koko toimistoa laajemmin. Nyt muutoksesta on aikaa muutama kuukausi ja arki näyttää pienen hakemisen jälkeen toimivan suorastaan mainiosti. Lue lisää muutoksesta Tecknopoliksen uutissivuilta täältä.

Työympäristökonsepti Suomen Punaisen Ristin Veripalvelulle

Konseptoinnin tarkoituksena oli tehostaa SPR Veripalvelun Kivihaan toimiston tilankäyttöä, luoda paremmat edellytykset yhteistyölle ja mahdollistaa tilan joustavampi käyttö. Lopputuloksena syntyi modernin monitilatoimiston konsepti, jonka myötä mm. siirryttiin liikkuvampaan työskentelytapaan, luotiin erilaisia työntekemisen paikkoja ja aiemmin tyhjillään olleet käytävätilat otettiin aktiiviseen käyttöön. Lisäksi osa tiloista pystyttiin vuokraamaan alivuokralaiselle.

Productization in the Construction Industry

AEC Business had the opportunity to interview Jyrki Yläoutinen, Executive Workplace Consultant at Workspace, a consulting and design agency specializing in workplace design and management and based in Helsinki, Finland, to learn how they productized their service and the benefits they achieved. Read the full article here.

Sivu 1/17
Seuraava  
RSS