We design better spaces to work

Uutiset

Pasi Kaitila ja Jari Niemelä osallistuivat ensimmäiseen Tour de Technopolikseen

Pasi ja Jari osallistuivat viime sunnuntaina noin 95 kilometrin pyöräilyyn, jonka organisoi asiakkaamme Technopolis.
Sää suosi noin sataa polkijaa ja vauhti oli ainakin suurimman osan matkasta kohtuullinen. Perillä maittoi kasviskeitto ja mehu. Lisää tapahtumasta: https://www.facebook.com/TechnopolisPlc

Kuvassa etuvasemmalla Erkki Aalto ja hänen vieressään Jyrki Laurikainen. Takana valkoisessa paidassa Jari Niemelä.

Jukka Vartiainen on Workspace-joukkueen uusi talouspäällikkö

Workspace vahvisti sopimuksen torstaina, 18. kesäkuuta. Jukka on loistava vahvistus Workspacen joukkueessa, aiemman talouspäällikön Katjan siirryttyä valmentajan rooliin. Jukalla on vankkoja näyttöjä talouspäällikön tehtävistä edellisessä joukkueessaan Westprossa viimeisten neljän vuoden aikana ja sitä ennen SRV:llä ja H&M:llä apusparraajan roolissa. Jukka on intohimoinen jalkapallon harrastaja ja ilmoittaa suosikkijoukkueekseen Real Madridin. Workspace uskoo että tästä ei koidu ongelmia, vaikka Workspace-joukkueen kapteeni kannattaakin Realin verivihollista Barcaa.

Jukka vakuutti Workspacen muut kärkipelaajat luontevalla sijoittumisella Workspacen omalaatuiseen työkulttuuriin ja myötäilemällä samanlaista - hieman vinksahtanutta - huumorintajua kuin muillakin workspacelaisilla. Jukan kotikoulu on Helsingin Kauppakorkea, josta Jukka valmistui perusteellisen valmennuksen jälkeen vuonna 2008. Jukka aloittaa elokuussa, mutta sitä ennen lämmittelee Katjan kanssa uuden paikkansa sisäänajossa. Jukan tärkeitä tehtäviä syksyn osalta on saada joukkue luotsattua kohti uutta pelikautta, uuden pelisysteemin avulla. Workspace toivottaa Jukan mitä tervetulleimmaksi ihan loistavaan työpaikkaan!

Workspace järjestää työympäristökehittämisen peruskoulutusta!

Työympäristökehittämisen peruskoulutus on suunnattu ensisijaisesti tilasuunnittelijoille, jotka haluavat laajentaa osaamistaan ja palvelujaan työympäristökehittämiseen. Koulutus sisältää sekä teoriaa, että käytännön työkaluja työympäristökehittämisen perusteisiin liittyen.

Syksyn 2015 koulutuspäivät ovat torstai 1.10. sekä torstai 29.10.
Koulutukset järjestetään pääkaupunkiseudulla. Lisätietoa tulossa kesälomien jälkeen.

Jos haluat saada koulutuksesta suoraan tietoa sähköpostiisi, voit ilmoittautua postituslistalle lähettämällä yhteystietosi osoitteeseen pasi.kaitila(at)workspace.fi. Laita viestin otsikkoon "Työympäristökehittämisen peruskoulutus 2015".

Workspacen kesäjuhlat 2015

Vietimme kesäjuhlia koko toimiston voimin aurinkoisessa kesäsäässä Sompasaaressa graffiteja maalaten. Graffitien maalaamisen lomassa tuli Grillari tarjoilemaan herkullisia hodareita hiukopalaksi nälkäisille taiteilijoille. Loppuillan vietimme Teurastamon alueella nauttien illallisesta, toistemme seurasta ja kauniista miljööstä. Kesäjuhlista virkistyneinä toivotamme koko Workspacen puolesta kaikille riemukasta kesää 2015!

Sivu 1/14
Seuraava  
RSS