We design better spaces to work

Uutiset

Työelämän tulisi uudistua digitalisaation tahdissa

"Etätyö ei ole päämäärä sinänsä. Se on väline tehokkuuden, asiakaspalvelun ja henkilöstötyytyväisyyden parantamiseen. Monet tehtävät täytyy toki hoitaa työpaikalla jatkossakin. Silti johdon kannattaa pohtia, millä tavoin työn uudistaminen voisi rakentaa uutta kulttuuria koko työpaikalle" kirjoittaa Talouselämä

Älä istu liikaa!

Pieninä määrinä nautittuna istuminen voi auttaa kehoa lepäämään, mutta suurina annoksina — tietokoneen näytön takana töissä tai kotona sohvalla — voi istuminen vahingoittaa mieltä ja kehoa. Katso videolta, miksi istuminen ei ole sinulle hyväksi. 

Workspace on mukana ID Helsinki -tapahtumassa 8.-9.2015

ID Helsinki on uusi projektisisustamisen ja sisustusarkkitehtuurin ammattilaistapahtuma, jonka aiheena ovat julkiset tilat, toimistot ja työympäristöt ja niihin liittyvä muotoilu. ID Helsinki koostuu messuosastoista, laadukkaista puheenvuoroista ja keskusteluista sekä Afternoon Partystä.

Workspacella on tapahtumassa oma osasto (numero 92) ja olemme äänessä yhdessä Työ- ja elinkeinoministeriön Strategiajohtaja Antti Joensuun ja CSC - Tieteen tietotekniikan keskus Oy:n henkilöstöjohtaja Jari Rajalan kanssa keskiviikkona 9.9 klo 12.45 aiheesta ”Työympäristön muutos johtamisen haasteena ja mahdollisuutena”. Lisäksi olemme kertomassa UM:n viestintäosaston uudistetuista tiloista tiistaina (8.9.) klo 12:00-12:45.

Tapahtumapaikka on Telakka, Helsingin Hernesaaressa.
http://www.idhelsinki.fi/

Sisäänpääsy on maksuton, mutta edellyttää rekisteröitymistä. Voit rekisteröityä ennakkoon http://www.idhelsinki.fi/rekisterointi/ tai paikan päällä.

Nähdään siellä!

Pasi Kaitila ja Jari Niemelä osallistuivat ensimmäiseen Tour de Technopolikseen

Pasi ja Jari osallistuivat viime sunnuntaina noin 95 kilometrin pyöräilyyn, jonka organisoi asiakkaamme Technopolis.
Sää suosi noin sataa polkijaa ja vauhti oli ainakin suurimman osan matkasta kohtuullinen. Perillä maittoi kasviskeitto ja mehu. Lisää tapahtumasta: https://www.facebook.com/TechnopolisPlc

Kuvassa etuvasemmalla Erkki Aalto ja hänen vieressään Jyrki Laurikainen. Takana valkoisessa paidassa Jari Niemelä.

Sivu 1/15
Seuraava  
RSS