We design better spaces to work

Uutiset

(joustotyö, etätyö)

Etä- ja joustotyöseminaari 4.6.2015

Suomen joustotyöyhdistys järjestää etä- ja joustotyöseminaarin torstaina 4.6. klo 13-17. Seminaari on ilmainen ja paikkoja on vielä jonkin verran jäljellä. Tarkempi ohjelma löytyy ja ilmoittautuminen tapahtuu alla olevan linkin kautta. Workspace on yhdistyksen jäsen ja meiltä on tilaisuudessa puhumassa toimitusjohtajamme Jari Niemelä ja muutosjohtamisen asiantuntija Minna Söderholm-Helenius aiheenaan Ihmiset muutoksen ytimessä. Tervetuloa mukaan! http://flexiforum.weebly.com/tapahtumat.html

Monitilatoimistoon ei ole standardiratkaisua

Monitilatoimiston ero mihin tahansa avokonttoriin ei ole suuren suuri. Erityisyys on siinä, että tiloja on alun perin lähdetty suunnittelemaan työtehtävien ehdoilla. Tarkoitus ei ole jumittaa omalle työpisteelle, vaan tilat kutsuvat liikkumaan. ”Täällä on helpompi keskustella kuin jos istuisi omassa huoneessa. Tietoa jaetaan enemmän, ja työstä tulee ratkaisukeskeisempää”, sanoo verosihteeri Suvi Katajamaa. Lue lisää monitilatoimiston hyvistä puolista ja haasteista Talouselämän artikkelista.

Workspace hakee talouspäällikköä

Katja päätti lähteä opettamaan uusia sukupolvia lehtorin tehtävässä.
Haemme nyt siis – ei uutta Katjaa – vaan uutta workspacelaista talouspäällikön toimeen.
Lue linkistä hakuilmoituksemme. Mikäli tunnistat itsesi, laita hakemus ohjeiden mukaan, kiitos. Ellet ole etsimämme henkilö, mutta tunnistat sellaisen kaveripiirissäsi – vinkkaa!

https://tyopaikat.oikotie.fi/avoimet-tyopaikat/talouspaallikko/881928

Parhain terveisin,
Jari

Tiina Nyrökorpi vahvistaa Worspacen muutosjohtamisen osaamista

Tiinalla on vankka kokemus organisaatioiden ja toimintatapojen kehittämisestä ja muutoksen johtamisesta. Hän on toiminut asiantuntijana, projektipäällikkönä ja johdon tukena eri toimialoilla toimivien yritysten organisaatio-, toimintatapa- ja kulttuurinmuutos hankkeissa niin Suomessa kuin muuallakin.  Ennen Workspacea Tiina on työskennellyt mm. Accenturella ja Nokialla. Tiina on koulutukseltaan yhteiskuntatieteiden maisteri, pääaineena sosiaalipsykologia.

(workspace)

Workspace International selected as finalist of the 2015 Majlis Design Competition

Workspace  International’s UBIQUE Majlis concept has been selected as one of the four finalists of the 2015 Majlis Design Competition at INDEX, Dubai’s annual trade exhibition for the textile, furniture and interior design and manufacturing industries.

The award winning interior design company Workspace International will introduce its concept UBIQUE Majlis at INDEX exhibition in May. The competition celebrates its 7th year with a theme “Light Years Ahead” and invites design professionals to rethink the "majlis" meaning place of sitting in Arabic by giving it a contemporary, avantgarde and alternate perspective.

“The Majlis is a traditional feature of Arabic interior design and plays a significant role in Arab culture and heritage. Designing majlis in a new way was a very exciting and rewarding project for us,” said Kenny Hytönen, Head Designer of Workspace International. “Ubique is a latin word meaning everywhere. As our world is becoming more and more virtual, our UBIQUE majlis is a place where we can come together to be here and everywhere at the same time,” Hytönen explained the concept that will be revealed on the first day of the exhibition.

INDEX exhibition takes place from the 18th to 21st May in Dubai World Trade Center. The winner of the Judges Choice Award will be chosen by the panel of judges on the first day, and the People’s Choice Award will be announced on the last day of the exhibition, as a result of visitor voting. “We look forward to INDEX and to showcasing our majlis and interacting with the visitors,” Hytönen concluded.

Sivu 1/13
Seuraava  
RSS