We design better spaces to work

{title}

Workspace etsii uusia osaajia!

 

Workspacessa luomme tiloja, joilla on vaikutusta. Työskentelemme monialaisissa tiimeissä laittaen asiakkaan homman keskiöön. Teemme töitä tosissamme, mutta emme ota itseämme liian vakavasti. Asiakkaitamme ovat niin julkisella sektorin organisaatiot kuin yksityiset yritykset ja isot pörssiyhtiöt. Meille tärkeää on yhdessä onnistuminen ja asiakkaan odotusten ylittäminen.

Etsimme kokeneita, julkisia tilojen suunnittelijoita tuomaan osaamisensa, näkemyksensä ja ennen kaikkea innostuksensa tiimiimme.

Projektipäällikkö
Jos olet kokenut sisustusarkkitehti tai arkkitehti (AMK tai MA), jolta hoituu haastavienkin projektien vetäminen, olet sopiva yhdistelmä luovuutta ja jämäkkyyttä ja sinulla on yli 5 vuoden työkokemus julkisten tilojen suunnittelusta, saatat olla etsimämme konkari.

Workspacessa pääset vetämään erilaisia suunnitteluprojekteja luonnossuunnittelusta aina kohteen valmistumiseen asti. Johdat meidän workspacelaisten ja mahdollisten yhteistyökumppanien tiimiä ja hoidat myös suhteen asiakkaaseen päin.

Sisustusarkkitehti
Jos sinulle on valmistumisen jälkeen (Sisustusarkkitehti AMK tai MA) kertynyt 2-3 vuotta työkokemusta julkisten tilojen suunnittelusta ja tartut reippaasti ja omatoimisesti erilaisiin työtehtäviin, omaat hyvät Archicad –taidot, mahdollisesti osaat myös mallintaa, ja intohimonasi on luoda visuaalisesti mielenkiintoisia ja inspiroivia tiloja, voit hyvin olla tiimimme uusi jäsen.

Workspacessa työskentelet tiimin jäsenenä vaihtelevissa ja mielenkiintoisissa asiakasprojekteissamme, hoitaen itsenäisesti joitakin projektin osa-alueita toimien myös yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Haemme uusia osaajia lähtökohtaisesti jatkuvan työsuhteeseen, mutta olemme myös avoimia erilaisille yhteistyön muodoille.

Jos kiinnostuit, lähetä lyhyt hakemuksesi, CV:si ja mahdollinen portfoliosi osoitteeseen rekrytointi@workspace.fi mahdollisimman pikaisesti (ryhdymme käsittelemään hakemuksia heti kun ovat tulleet perille), viimeistään 21.9.2017. Jos haluat tietää rooleista ja/tai Workspacesta enemmän on Nina Kallén tavoitettavissa 12.9. klo 9-11 ja 19.9. klo 13-14, numerosta: 040 145 7494 ja Tiina Nyrökorpi 12.9. klo 13-14 ja 19.9. klo 14-15,  numerosta: 050 486 3091. Myös osoitteeseen rekrytointi@workspace.fi voit lähettää kysymyksiä.

Workspace on työympäristöjen uudistamiseen ja muutosjohtamiseen erikoistunut konsultointi- ja sisustussuunnittelutoimisto. Luomme viihtyisiä, tilankäytöltään tehokkaita ja uusinta teknologiaa hyödyntäviä työympäristöjä, jotka edistävät työhyvinvointia ja edesauttavat tuottavuuden parantamista, asiakaskokemuksen kehittämistä ja organisaatioiden innovointikykyä. Lisätietoa meistä ja työstämme löydät osoitteesta: www.workspace.fi